dimecres, 5 de novembre del 2014

El 28 de novembre s'acaba el termini per participar a la Biennal d'Arts plàstiques i visuals


Biennal darts plastiques
Durant els anys 1987, 1991 i 1995, un grup de joves artistes del Penedès van ser seleccionats per a formar part d’una convocatòria promoguda per diferents ajuntaments i altres institucions democràtiques. Aquesta iniciativa intentava donar un impuls a les arts plàstiques de les nostres comarques. 

Amb el nom d’Ardhara, la convocatòria va aplegar artistes no professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis del Penedès: El Vendrell, Calafell, Sant Pere de Riudebitlles, Sitges, Vilafranca del Penedès, l’Arboç, Sant Sadurdí d’Anoia, Gelida, Vilanova i la Geltrú… amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta l’art emergent del moment.

Ara, diferents artistes que hi van participar i que segueixen en actiu s’han reunit i organitzat per reactivar el projecte i s’han constituït en una entitat estable que té com a objectiu promoure l’art contemporani que s’està creant al nostre territori. Una de les seves principals iniciatives és la convocatòria d’una Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals que tindria la seva continuïtat a Vilanova i al Vendrell. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada