dijous, 26 de març del 2015

Oberta la convocatòria per participar en la VIII Fira de Ceràmica del Vendrell



Aquest any 2015, dins de la Fira de Santa Teresa (9-12 d’octubre), se celebrarà la VIII Fira de Ceràmica i ja s'ha obert el període de sol·licitud per participar-hi. Una de les novetats que presenta és el canvi d’emplaçament, ja que la mostra i les seves activitats paral·leles es duran a terme a la plaça Nova en lloc de la Rambla, com en la darrera edició.
Els ceramistes que vulguin ser-hi presents hauran de presentar, abans del 17 de juliol, la butlleta d'inscripció, un mínim de cinc fotografies digitals i un currículum al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24) o bé a l’adreça electrònica art@elvendrell.net. El preu d’un estand serà de 150 € (IVA inclòs). Els ceramistes participants també tindran la possibilitat de fer una activitat oberta al públic a compte del preu de l'estand.
L’organització de la Fira seleccionarà fins a un màxim de 16 expositors, que podran disposar de l'espai expositiu a partir del 8 d’octubre de 2015. 

Tant les bases de la participació en la Fira com la butlleta d’inscripció es poden consultar al web de l’Ajuntament del Vendrell http://www.elvendrell.net/el-vendrell-la-ceramica/fira-de-ceramica. Així mateix, es pot demanar informació al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell presencialment o per telèfon (977 66 56 84).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada