dimecres, 13 de maig del 2015

“El Vendrell. La Ceràmica” a la Fira de Quart

El proper cap de setmana, 16 i 17 de maig, “El Vendrell. La Ceràmica” estarà present a la Fira Mercat de la Terrissa Catalana de Quart (Gironès).

Durant aquest dos dies, a l’estand del Vendrell hi haurà personal del Patronat Municipal de Serveis Culturals per donar a conèixer la VIII Biennal Internacional de Ceràmica, la VIII Fira Internacional de Ceràmica, l’”Emplatem!”, l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa i totes les activitats que es fan per a les escoles entorn de la ceràmica: "Circus romanorum", "Ludus romarum", "Domus romanorum" a l'Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa i el "Taller de la Carbasseta" a la Casa nadiua de Pau Casals.

A més, es farà un taller de ceràmica: sota el títol "Faig un imant de nevera" i a partir d’un motlle en forma de càntir típic del Vendrell, es faran imants de nevera.

Quart és una població amb una gran tradició històrica en l’activitat terrissera i la seva Fira és de referència en el món de la ceràmica; per tant, és un bon aparador per promocionar les activitats d’”El Vendrell. La Ceràmica”.

L'horari de la Fira serà de 10 h a 21 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada