dilluns, 3 de setembre del 2018

Programat un workshop de ceràmica a càrrec de la ceramista argentina Vero Córdoba



La Regidoria de Cultura, a través de les seves Aules Artístiques, ha organitzat pel matí del dissabte 13 d’octubre un workshop de ceràmica, que estarà dedicat al modelat de figures d'argila inspirades en antigues cultures llatinoamericanes.
El taller, que porta per títol “FEM.”, anirà a càrrec de l'artista argentina Vero Córdoba, que proposa que els participants, inspirant-se en formes i simbologies de pobles llatinoamericans, creïn personatges en petit format, resignificant el FEM., el femení des de les experiències contemporànies de cadascú.
En concret, es partirà de l'observació d'imatges per donar pas a la creació de personatges que es nodreixen de trets i símbols de peces ceràmiques, com també d'elements autobiogràfics de cada participant. A través de la tècnica del modelat, s’abordarà la creació de l'expressió, la postura i el gest en la figura i s’aplicaran esgrafiats per posar textura i dibuix a la superfície.
El taller, que tindrà un preu de 20 € (15 € en el cas dels alumnes de les Aules Artístiques, té places limitades (màxim 15, mínim 5). S’impartirà a l’Aula de Ceràmica, a l’Avinguda de les Escoles 20, de les 10 h a les 14 h.
Per a més informació i inscripcions,  les persones interessades es poden adreçar fins el 5 d’octubre a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24); telèfon 977 66 56 84 i c/e art@elvendrell.net. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada