dimecres, 3 d’agost del 2016

Obert el termini de presentació de fotos al XVIII Concurs de Fotografia


Ja s’ha obert el termini fins el 9 de setembre de 2016, a les 14h,  per presentar les fotos per al XVIII Concurs de Fotografia que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell - Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni.

Aquest any s’ha escollit el tema Finestres i balcons amb història i encant del Baix Penedès. S’accepten fotografies de detalls arquitectònics, vistes generals, decoracions o altres elements que en formin part.

Per obtenir les bases, les persones interessades es poden dirigir a la Regidoria de Cultura, edifici de l’antiga Biblioteca (la Rambla, 24 del Vendrell), enviar un correu electrònic (arqueologia@elvendrell.net) o consultar el web de l'Ajuntament (http://www.elvendrell.net), on també es pot fer la inscripció.

El lliurament de premis es farà el divendres 16 de setembre de 2016, a les 19.30 h, a la sala d’exposicions La Fusteria, al carrer Major 16, del Vendrell. L’exposició de les obres restarà oberta fins al 16 d’octubre de 2016.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada