dimarts, 19 de gener del 2016

S'obren les inscripcions per al Concurs de pintura del Vendrell 2016, enguany de temàtica lliure

La Regidoria de Cultura ha publicat les bases d'una nova edició del Concurs de Pintura del Vendrell, que enguany, com a novetat, serà de temàtica lliure. En anteriors edicions, els participants havien de presentar propostes sobre el terme del Vendrell, però enguany les obres no tenen un tema definit. Com ja és habitual,  hauran de ser originals i inèdites i es podran realitzar en qualsevol tècnica pictòrica.

El concurs compta, per quarta edició consecutiva, amb la col·laboració de Serveis Mèdics Penedès i Barnadas Assessors, SL en els dos primers premis.  En concret, el guanyador del primer premi rebrà 1.800 € (Serveis Mèdics Penedès) i la possibilitat de poder exposar les seves obres a la Sala del Portal del Pardo l’any 2018. El segon classificat del concurs rebrà 1.000 euros (Barnadas Assessors, SL), mentre que el tercer premi està dotat amb 750€ donats per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

La inscripció al concurs és totalment gratuïta i es pot fer personalment a la Regidoria de Cultura o al web de l'Ajuntament (http://www.elvendrell.net/concursos/concurs-de-pintura), on també s’hi poden consultar les bases completes del certamen.

Les obres s'han de presentar de l’1 al 5 d'agost de 2016  a la seu de la Regidoria de Cultura (la Rambla, 24 . 43700 El Vendrell) de dilluns a divendres de 10 h a 14 h. Lògicament, no podran ser signades fins després del lliurament dels premis.

El jurat seleccionarà un màxim de 15 obres, que s’exposaran del 26 d’agost al 24 de setembre a la Sala del Portal del Pardo, coincidint amb l’exposició del guanyador de l’anterior edició del concurs, Josep M. Batlle. Precisament, el mateix 26 d’agost, al mateix espai cultural, es farà l’acte de lliurament de premis.

Per a més informació:
Regidoria de Cultura. Tel. 977 66 56 84 / art@elvendrell.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada