dimecres, 3 de juny del 2015

Es facilita la recollida de plats per participar en la iniciativa solidària “Emplatem!”


El passat mes de gener, amb la voluntat de contribuir en el projecte “Fem Pinya!”, que té com a objectiu recollir fons destinats íntegrament a beques de menjador per a infants, la Regidoria de Cultura va engegar la iniciativa solidària “Emplatem!”, en què ceramistes d'arreu poden prendre part enviant un plat de ceràmica amb temàtica lliure. Només cal tenir en compte que els plats hauran de tenir un mínim de 20 cm i un màxim de 30 cm de diàmetre. Amb aquests plats es recobrirà la Sala Polivalent del Portal del Pardo perquè tothom que ho vulgui pugui adquirir-ne un, a un preu mínim de 30 €. Als plats exposats hi constarà el nom i la població de l'autor.

Els plats es poden enviar fins al 28 d'agost de 2015 a la següent adreça: Patronat Municipal de Serveis Culturals, la Rambla, 24. 43700 El Vendrell. I per facilitar la recollida de plats, la Regidoria de Cultura posa a disposició dels ceramistes diferents punts perquè puguin portar les seves obres en mà: a Barcelona, a la seu d’Artesania Catalunya, i a Tarragona, Lleida i Girona, als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya (vegeu més a baix les adreces i els horaris dels diferents llocs de recollida). Tant si l’enviament es fa per correu postal al Patronat Municipal de Serveis Culturals o en mà en algun dels punts de recollida, es demana que els plats estiguin mínimament embalats i que a dins hi hagi el nom, cognoms, adreça electrònica i població de l’autor.

Amb aquesta iniciativa solidària es pretén recaptar més diners per al projecte “Fem Pinya!”, que, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, juntament amb la colla castellera dels Nens del Vendrell, vol garantir una nutrició adequada als nens i nenes de les famílies del municipi a través de beques de menjador.

Des de la Regidoria de Cultura s’agraeix la col·laboració dels estaments que fan possible la recollida en mà dels plats en les quatre demarcacions de Catalunya, i també dels ceramistes que col·laboren en aquesta iniciativa solidària a la qual s’espera que es sumim molts més.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a art@elvendrell.net o consultar els següents blocs i perfils de xarxes socials: http://artelvendrell.blogspot.com; http://www.facebook.com/artelvendrell o http://twitter.com/artelvendrell.

L'exposició “Emplatem!” serà paral·lela a l'exposició dels seleccionats de la VIII Biennal de Ceràmica del Vendrell i s'inaugurarà el mateix dia. I qui vulgui fer un tastet d’aquesta exposició, alguns dels plats que s’hi exposaran ja es poden veure a la pàgina de Facebook “El Vendrell. L’Art”.


PER CORREU POSTAL O EN MÀ:

EL VENDRELL:
Regidoria de Cultura
La Rambla, 24
43700 El Vendrell

Horari:
De dilluns a divendres de 10 h a 14 h

EN MÀ:

EL VENDRELL
Sala Portal del Pardo
C/ Major, 20
43700 El Vendrell

Horari:
Fins al 21 de juny: de dt. a dv. de 17 h a 20 h, ds. d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i dg. d’11 h a 14 h
A partir del 26 de juny: de dl. a dv. de 18 h a 20.30 h i ds. d’11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h

BARCELONA:

Centre d'Artesania CatalunyaC/ Banys Nous, 1108002 Barcelona 

Horari:
De dilluns a divendres de 8 h a 20 h

TARRAGONA
Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura
Att. De Montse Caballero
C/ Major, 14
43003 Tarragona

Horari:
De dilluns a divendres de 8 h a 15 h

LLEIDA
Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura
Rbla. Agaró, 8
25002 Lleida

Horari:
De dilluns a divendres de 8 h a 15 h

GIRONA
Serveis Territorials a Girona  del Departament de Cultura
C/ Ciutadans, 18 (Casa Solterra)
17004 Girona

Horari:
De dilluns a divendres de 8 h a 15 h


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada