divendres, 16 de gener del 2015

S'obren les bases per participar a la VIII Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell



La VIII Biennal de Ceràmica ja està en marxa amb l'obertura del període d'inscripció, que s'allargarà fins al 12 de juny de 2015. El certamen vendrellenc arrenca, un cop més, amb l'objectiu de fomentar la creació i la difusió de la ceràmica d’arreu del món. En concret, la Biennal està oberta a tots els creadors que utilitzin en la major part de la seva obra tècniques ceràmiques, els quals hi podran participar de forma individual o col·lectiva.

Cadascun dels participants pot presentar un màxim de tres obres, de les quals, si s’escau, el Jurat només en podrà seleccionar una. El Jurat, que estarà compost per persones de reconegut prestigi vinculades al món de la ceràmica i de l’art en general i per un representant de l’Ajuntament del Vendrell, escollirà l’obra d’un màxim de 20 participants. Com en anteriors edicions, les obres seleccionades pel Jurat s'exposaran a la Sala Portal del Pardo l'octubre de 2015.

Del grup d'obres seleccionades en sortiran les tres peces guanyadores. Pel que fa als premis, aquesta edició de la Biennal incorpora novetats importants, ja que també passen a ser econòmics. En concret, seran els següents:

-1r premi: 4.000 €
-2n premi: 2.500 €
-3r premi: 1.000 €

A més, tots tres guanyadors compartiran una exposició conjunta (octubre del 2016) amb l’edició d’un catàleg que inclourà fotografies realitzades per un fotògraf professional de les obres que s’exposaran i un text de cada artista.
       
Els artistes interessats a participar en la VIII Biennal de Ceràmica han d’aportar 3 fotografies de l'obra que presenten, el currículum i un mínim de 7 fotografies d'obres anteriors, a més d’omplir la butlleta que trobaran al web www.elvendrell.cat. En aquest mateix web s’hi poden consultar també les bases completes del certamen. 



Logo
Regidories Colors RGB cultura            La Rambla, 24 · 43700 El Vendrell                
art@elvendrell.net               
http://artelvendrell.blogspot.com               
https://www.facebook.com/artelvendrell               
https://twitter.com/artelvendrell    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada