divendres, 30 de gener del 2015

Emplatem! Convocatòria per a ceramistes

En l’actual context socioeconòmic, hi ha famílies que pateixen la crisi d’una manera punyent. Hi ha moltes persones que s’han quedat sense recursos per tenir les necessitats bàsiques cobertes, com ara gaudir d’una nutrició adequada. El més dur de la situació és que, entre aquestes persones, també s’hi troben els més petits.

Ara ja farà dos anys que, des de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb la colla castellera dels Nens del Vendrell, va sorgir la iniciativa “Fem pinya!”, una campanya per recollir fons destinats íntegrament a beques menjadors per als nens i les nenes. 

Amb la voluntat de contribuir a evitar aquest patiment familiar i d’ajudar-los, volem recaptar fons per als menjadors escolars i us volem convocar a participar-hi enviant un
plat de ceràmica, el qual serà de temàtica lliure. Només caldrà tenir en compte que els plats hauran de tenir un mínim de 20 cm i un màxim de 30 cm de diàmetre.

Amb aquests plats emplatarem la Sala Polivalent del Portal del Pardo del Vendrell, perquè els usuaris els puguin adquirir a un cost mínim de 30 € (als plats exposats hi constarà, en tot moment, el nom i la població de l’autor).

L’exposició serà paral·lela a l’exposició dels seleccionats de la VIII Biennal de Ceràmica del Vendrell i s’inaugurarà el mateix dia.

Els plats es podran enviar fins al 28 d’agost de 2015 a la següent adreça:
Patronat Municipal de Serveis Culturals
La Rambla, 24
43700 El Vendrell

Més informació:
art@elvendrell.net
http://artelvendrell.blogspot.com 
https://www.facebook.com/artelvendrell 
https://twitter.com/artelvendrell 

Us volem donar les gràcies per avançat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada