dimarts, 31 de maig del 2016

Tallers de ceràmica a càrrec dels darrers guanyadors de la Biennal de Ceràmica del Vendrell

CATALÀ          CASTELLANO          ENGLISH


Aquesta setmana s’obren les inscripcions per poder participar al “3x3 Ceràmics. 3 ceramistes, 3 tallers”, tres tallers a càrrec dels guanyadors de la vuitena edició de la Biennal de Ceràmica del Vendrell, que es faran el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre.

La xinesa Xi Liu exposarà la seva obra, parlarà sobre la història i el disseny de Blanc i Blau a la Xina. També farà una demostració del seu estil pintant i interactuant amb el públic.

La belga Thérèse Lebrun està especialitzada en el treball de paper-porcellana. Durant aquest taller, ensenyarà com preparar la pasta de paper-porcellana i parlarà de les diferents propietats tècniques que la presència de paper aporta a l’argila. Thérèse ho posarà en paral·lel amb la seva experiència i amb demostracions de les diverses etapes de la seva obra.

Les escultures del valencià Juan Ortí posseeixen trets arquitectònics en què predomina la figura cilíndrica. El ceramista explicarà el torn escultòric i les tècniques que utilitza. El taller s’acabarà amb una demostració.

El taller es farà a l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa. Per participar-hi cal que fer inscripcions, les quals es podran fer fins al 2 de setembre al web de l’Ajuntament de Vendrell (www.elvendrell.cat) i al correu electrònic art@elvendrell.net.

El dia anterior a aquests tallers tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels tres ceramistes a la Sala Portal del Pardo.



Més informació:
Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada