dimarts, 7 de juliol del 2015

Els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i Valls participen a l'Emplatem!


El passat mes de juny, els alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona i Valls van lliurar uns quants plats a la Regidoria de Cultura per a la convocatòria de l'"Emplatem!".

Gemma Molero, professora de ceràmica d'aquesta Escola, va incentivar els seus alumnes perquè fessin un plat per a aquest projecte. Els ceramistes que han participat en aquesta iniciativa són els següents: Margarita Caballero de los Arcos, Lluisa Ruiz de Porras, Maria Perera, Anna Hierro, Carmen Romero, Laura Oliva, Anna Garreta, José Soria, Ernest Rodríguez, Lluís Boix, Max Marches, Antonio Adame, Milagros Gómez, Francina Ariol de Riols de Fonclare, Aleix Revelles, Núria Calvet i la mateixa professora Gemma Molero.


La campanya “Emplatem!” té punts de recollida a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, a més del Vendrell. Recordem que estem parlant d’una iniciativa solidària del projecte Fem Pinya, per recollir diners per beques de menjador escolar. “Emplatem” anima als artistes participants a la Biennal de Ceràmica del Vendrell a fer arribar plats de ceràmica que formaran una exposició paral·lela al Portal del Pardo. Aquestes peces es vendran a un preu mínim de 30 euros i tota la recaptació es destinarà a beques de menjador.
Més informació: Regidoria de cultura (art@elvendrell.net).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada