dilluns, 29 de setembre del 2014

Es lliuren els premis del XVI Concurs de Fotografia

El passat 26 de setembre va tenir lloc, a la sala d’exposicions del Museu Deu del Vendrell, el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XVI Concurs de Fotografia “Masos i masies del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell. 

Jordi Serra Mañosa
Els premis han quedat de la següent manera:

Primer premi, amb 350 €: Jordi Serra Mañosa, per la foto Mas Vilella
Segon premi, amb 250 €: Javier García Álvarez, per la foto A mans del temps
Tercer premi, amb 200 €: Francesc Mercadé Morgades, per la foto Masia Bisbal

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany suma un total de quaranta-vuit fotografies, fetes per divuit concursants.   

Molts autors i autores són habituals en el Concurs però també hi ha la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: el Vendrell,   Igualada, Calafell, Cunit, Castellar del Vallès, Santa Fe del Penedès, Torrelles de Foix, la Ràpita i les Peces. 

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la sala d’exposicions del Museu Deu (Plaça Nova, 6, del Vendrell) fins al 26 d’octubre de 2014.

Les obres no premiades podran ser recollides al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell (La Rambla, 24) durant tot el mes de novembre de 2014.

  
Javier García Álvarez


Francesc Mercadé Morgades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada