dimarts, 19 d’agost del 2014

La Sala Portal del Pardo acull les obres del Concurs de Pintura del Vendrell

S’hi exposaran també pintures del guanyador del Concurs de l’any 2012, Robert Martí.

A partir del dijous 28 d’agost, la Sala del Portal del Pardo acollirà una exposició de les obres seleccionades del Concurs de Pintura del Vendrell 2014. La mostra s'inaugurarà a les 20 h, juntament amb una exposició de pintures del guanyador del Concurs del 2012, Robert Martí.

Aquest mateix dia es farà el lliurament dels premis del Concurs del 2014, en què es van presentar trenta-quatre obres, de les quals un jurat format per Ton Barnadas, Albert Solé, Rosa Muncunill, Joan Nadal i Robert Martí n’ha seleccionat onze, que són: Assajos dels Nens del Vendrell de Josep M. Batlle, de Lleida; Carrer de les Quatre Fonts de Juan Manuel Torres, de Gavà; El Vendrell, llum, color i vida de Julio García, d’Abrera; El Vendrell, passat i present de José Manuel Aznar, de Sant Quintí de Mediona; El Vendrell segle xxi d’Amadeu Satorra, de Sant Joan de Mediona; El Vendrell vista montaña d’Antonio Bermúdez, de Riudoms; Enyorant l’estiu de Benet Malagarriga, de Sant Sadurní d’Anoia; Passa el temps i... de Joan Josep Català, d’Alpicat; Rotonda de l’avinguda Baix Penedès de Lucas Bravo, del Vendrell; Una història que comença en blanc d’Àngel Algueró, de Tortosa, i Zona verda de Manuel Torres, del Vendrell.

Els premis són els següents:  
-         primer premi de 1.800 €, concedit per Serveis Mèdics Penedès
-         segon premi de 1.000 €, concedit per Barnadas Assessors
-         tercer premi de 750 €, concedit per l’Ajuntament del Vendrell.

Pel que fa a la mostra de pintures de Robert Martí, en paraules del mateix artista, “la pintura és un reflex de la meva vida. Necessito prendre distància de les coses per veure-les més clares”. En aquesta exposició, sota el títol “És de lluny que hi veig més clar”, Robert Martí presentarà un conjunt de panoràmiques on el joc entre els espais ressalta la importància de la població i on la profunditat obre una porta a la reflexió.

Les dues exposicions es podran visitar a la sala vendrellenca fins al dissabte 27 de setembre, en el següent horari: de dilluns a divendres, de 18 h a 20:30 h, dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. Diumenges i festius la sala romandrà tancada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada